TEATER CAFEEN VIBY

MODELTEATER CAFEEN VIBY SKÆLLAND
Hvad er en modelteater Cafe, det er et mindre sted, maksimalt 20 pladsen.
Man betaler ikke for forestilling eller hvad der skulle være af underholdning.
Det man betaler er en anretning med lidt koldtog lidt lunt, kaffe og en lille lækker kage. Alle drikkevarer betales seperat og er ikke med i courvert prisen.
Aften indledes med en lille velkomst drinks, og anretningen er klar på bordet, dog ikke de lune ting som vil blive serveret a`la under spisningen.
Underspisningen fortælles der om Modelteateret historie og manden der grundlagde denne spændende hobby: Alfred Jacobsen. Der vil blive vist små spændende effekter som gør at modelteater hobbyen har overlevet i godt 200 år.
En kort pause og her gøres klar til kaffen og såfremt man ønske noget af drikke; Vin, Øl eller vand under forestillingen. Der er ingen servering under forestillingen.
Når der er klar dæmpes lyseti lokaletog forestillingen tager sin begyndelse.
Den enkelte forestillenger er på 45 til 60 minutter.
Håber vi har gjort dig interesseret i at få mere informationer om Teater Cafeen.

TEATER CAFEEN NYHED

Teater Cafeen, den første i Danmark. Cafeen starte samtidig med den Danske sæson starter til efteråret. Teaterkatten er indledt et samarbejde med Cafe Kaffekoppe i Viby Sjælland.

Her vil blive opført spændende stykke som : Musefælden af Agatha Christie. Det er stykket der er opført igennem mange år i London. Der vil og være stykker af de mange stykker der er opført på Modelteater gennem tiden, men også stykker som: Sonja, eller bedre kendt som Mordets Melodi. Er du ingteresseret i at modtage Teater Cafeens Nyhedsbrev, så skriv til os på:

TEATERCAFEENVIB@GMAIL.COM

TEATER CAFEEN VIBY SJ.